OBVESTILO! ZAGOTAVLJANJE IN IZVAJANJE STROKOVNIH NALOG S PODROČJA VZD IN VPP V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Spoštovani,

z namenom obvladovanja zdravstvenih tveganj in s tem povezanega omejevanja širjenja okužb s COVID-19 vas obveščamo, da smo iz preventivnih razlogov omejili neposredne osebne stike s poslovnimi partnerji.

S tem smo sledili priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), Inšpektorata za delo RS (IRSD) in drugih pristojnih zdravstvenih institucij, saj prihaja pri izvajanju storitev s področja varnosti in zdravja pri delu (VZD) in varstva pred požarom (VPP) do pogostih tesnih stikov tako z delavci kot vodstvi posameznih podjetij. Le z omejitvijo in zmanjšanjem socialnih stikov lahko skupaj čim prej zaustavimo nenadzorovano širjenje COVID-19, s čimer se bo življenje in poslovanje hitreje vrnilo nazaj v običajne tirnice.

V skladu z navedenim bomo naše strokovne naloge izvajali nemoteno, a glede na trenutne razmere predvsem preko ELEKTRONSKE POŠTE IN PO TELEFONU, kjer vam bomo še naprej na razpolago za celovito strokovno podporo s področja VZD, VPP in prve pomoči (op. slednje velja za lokacijo ZGO). Poslovanje z neposrednim osebnim kontaktom je do preklica predvideno le za nujne primere, kar tudi izvajamo.

Za splošne informacije smo vam še naprej na voljo na tel. št. (02) 821 55 66 (tajništvo) oz. na elektronskem naslovu: tajnistvo@bvd-ravne.si.

V primeru strokovnih vprašanj in dilem se lahko kadarkoli obrnete na naše strokovne delavce:

  • Slavko FERK, var. inž., 040-836-361, slavko.ferk@bvd-ravne.si
  • Miran PRAZNIK, dipl. var. inž., 040-836 365, miran.praznik@bvd-ravne.si
  • Jernej FORSTNER, mag. inž. teh. var., 040-836-364, jernej.forstner@bvd-ravne.si
  • Mateja ŠTRUC, dipl. var. inž., 040-836-362, mateja.struc@bvd-ravne.si
  • Domen TRUNK, dipl. var. inž., 040-836-363, domen.trunk@bvd-ravne.si

ter seveda v primeru izrednih dogodkov osebno na direktorja (Mirko VOŠNER, univ. dipl. var. inž., 041‑741-998, mirko.vosner@bvd-ravne.si).

Za splošne informacije smo vam še naprej na voljo na tel. št. (02) 821 55 66 (tajništvo) oz. na elektronskem naslovu: tajnistvo@bvd-ravne.si.

Za omejitev nenadzorovanega širjenja COVID-19 je ključno, da ostanemo doma, omejimo stike in še naprej upoštevamo preventivne zdravstvene ukrepe (pravilna higiena kašlja, redno umivanje in razkuževanje rok, ohranjanje minimalne varnostne razdalje ipd.).

V primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, slabo počutje, težko dihanje) vas prosimo, da v POSLOVNE PROSTORE BVD – RAVNE d.o.o. NE VSTOPATE.

V tem primeru POKLIČITE vašega osebnega zdravnika, ki vam bo dal nadaljnja navodila.

O relevantnih informacijah, obvestilih, opozorilih in sprejetih ukrepih pristojnih zdravstvenih institucij na državni ravni, ki bi se nanašali na področje VZD in VPP, vas bomo ažurno obveščali. Prav tako vas bomo takoj po preklicu epidemije COVID-19 kontaktirali, da uskladimo nadaljevanje obstoječega sistema izvajanja strokovnih nalog s področja VZD in VPP.

Za razumevanje in sodelovanje se Vam zahvaljujemo.

Ostanite zdravi!

Podrsaj navzgor