Zasebnosti in piškotki

O politiki piškotkov

Osebni in zaupni podatki se obdelujejo, hranijo in varujejo v skladu s splošno evropsko uredbo o varstvu podatkov, 2016/679 oz. GDPR ter zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Svoje soglasje o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani. 
 
Za več informacij, lahko stopite v neposreden stik z nami.
 
 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših delov informacij. Piškotki se shranijo na vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja piškotke prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve osebe so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretje osebe, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako komunicirate z našo spletno stranjo ter ohranja naše storitve varne. Hkrati vam zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas in zagotavlja boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistvenega pomena: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kje je treba zadeve izboljšati.

Funkcionalnost: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na različnih socialnih omrežjih.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve uporabe piškotkov, lahko na spletni strani izberete »Zasebnosti in piškotki«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate ali izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite www.allaboutcookies.org.

Podrsaj navzgor